// Zorg algemeen

hartritmestoornis en meer klachten

Sedert enige tijd heb ik last van hartritmestoornis. Verder heb ik ook blaasklachten(ontsteking) en tintelingen in mijn benen. Ook heb ik het gevoel op watten te lopen. Zelf heb ik sterk de indruk dat het met elkaar te maken heeft.

Ik ben 75 jaar. Ik heb geen hoge bloeddruk, rook niet en drink geen alcohol.

Verder gezond.

Wie weet raad ??


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


5 REACTIES

 • N G avatar
  Ik ben niet bij de cardioloog geweest. Dus ook geen medicijnen gekregen. Ik heb nu de uitslag van I.T.P. Volgens de huisarts heb ik geen hartritme stoornis. Wel heb ik af en toe een extra slag. Maar op mijn leeftijd is dat normaal, zei mijn huisarts. Waar die harttrillingen dan vandaan komen ? Ik weet het niet. Zelf heb ik zitten google-len. En kwam uit bij een tekort aan vitamine B12. Heeft iemand hier ervaring mee ?

  0
 • M K avatar
  Bovenstaande had een vraag moeten zijn geen reactie, mijn excuus daarvoor. Ging niet goed.

  0
 • M K avatar
  Ik slik sinds ongeveer 4 jaar metoprolol 25mg ivm extra slag. Paar jaar ging dat goed geen klachten. Sinds iets meer dan een jaar weer klachten, hartkloppingen, last van m'n schouderbladen, drukkend gevoel, pas naar de cardioloog geweest en na meerdere onderzoeken idd nog steeds extra slag en verder was alles in orde. Wel heb ik nu andere medicijnen gekregen Verapamil 120 Mg. Dus geen metoprolol meer. Het overstappen van medicijnen vind ik heel eng. Sinds gisterochtend begonnen met Verapamil ( metoprolol nam ik altijd in de avond, maar nu omdat ik het prettiger vind in de ochtend m'n medicijnen) ik voel me nu heel onrustig, gisteravond erg veel last. Mijn cardioloog zegt dat het geen kwaad kan om met metoprolol te stoppen en dan Verapamil te nemen. Toch maak ik me er erg druk om omdat het toch 2 verschillende medicijnen zijn, dus is het wel veilig? Maak ik me te gewoon te druk? Ik begrijp dat ik even moet wennen aan de medicijnen, maar hoop echt dat het beter gaat want voel me nu best beroerd. Graag hoop ik advies, tips en eigenlijk een gerustellend antwoord?

  0
 • N G avatar
  Dank u wel voor uw antwoord. Nee ik gebruik geen medicijnen. Wel een aantal voedingssupplementen. Zou dat een oorzaak kunnen zijn ? Ik heb van de huisarts een I.P.T.-kastje gekregen. Daarvan heb ik nog geen uitslag.Ik denk dat mijn klachten een reactie ergens op zijn. Maar welke ? 'k Heb het niet benauwd. Wel heb ik weinig energie.

  0
 • L D avatar
  mevrouw ,Ik weet niet van een relatie tussen blaas-ontsteking, het gevoel op watten te lopen en ritmestoornissen.Ik adviseer u om tijdens uw klachten van hartritmestoornissen een ECG te laten maken. Dan kan uw dokter pas weten wat voor soort ritmestoornis er is. Ritmestoornissen is een heel breed begrip en er bestaan dus heel veel typen ritmestoornissen.De tintelingen in uw benen en het watten-gevoel zouden kunnen wijzen op een neuropathie, zeg maar een slijtage van de lange zenuwen (naar uw benen en voeten zijn uw zenuwen het langst). Ik weet of u medicijnen gebruikt. U zou ook last kunnen hebben van bijwerkingen. Ik adviseer om dit aan uw huisarts voor te leggen. Succes.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy