// Zorg algemeen

Hartritmestoornis

Goedenavond,

Ik ben overgestapt van het UZA naar het Catharina. Afspraak gehad bij Dr. Meijer. Ablatie is mogelijk. Maar ik ben te zwaar en kan geopereerd worden als ik 100 kg weeg. Zat op 148 zit nu op 127 kg. Wil op mijn volgende afspraak in maart in de buurt van de 100 kg zitten. Ik heb atrium fibrileren en als 2e een typische flutter. Waar ik veel moeite mee heb is dat ik bij de minste inspanning last heb van hartritmestoornis. Hierdoor kan ik niet werken of andere dingen doen. Zelfs als ik een kwartier in de stad loop kan ik de rest van de dag gaan liggen en kom niet meer vooruit. Is mijn medicatie niet aan te passen zodat ik meer energie krijg ende hartritmestoornissen beter onderdrukt worden zodat ik normaal kan functioneren en betere kwaliteit van leven krijg.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Uw vraag is zo specifiek dat ik u adviseer om hierover contact op te nemen met uw behandelend arts. Het zou toch wel mooi zijn dat u in uw proces van afvallen beter kunt inspn, zodat u straks ook eerder behandeld kunt worden.U arts kan u vast and ere medicate geven, of de ablatie toch al wat eerder laten plaatsvinden.Overigens mooi dat u al zo veel bent afgevallen! Er is recent een wetenschappelijk artikel verschenen waarin staat dat de uitkomsten van de ablatie heel veel beter is als ook het gewicht (en bloeddruk) ook goed gecontroleerd worden.Overgewicht is een veel voorkomende oorzaak van atriumfibrilleren.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy