// Zorg algemeen

Hartritmestoornis?

Goedemorgen,Eind 2006 een hartinfarct gehad. Ik heb geen beschadiging aan het hart opgelopen en sindsdien gebruik ik onderhoudsmedicatie: bloedverdunner, simvastatine en perindopril. De laatste jaarlijkse check juli 2014 was prima. LDL laag, bloeddruk 130 om 80. Nierfunctie goed en geen ouderdomssuiker. Ik gebruik ook een eetlepel gebroken lijnzaad bij het ontbijt. Kan ik dat blijven doen i.c.m. bloedverdunners?Nu valt mij op dat ik regelmatig een soort van elektrische reactie heb rond het hart. Het is heel licht en met name links van de borst. Ik heb daarbij geen enkele pijn of onrustig kloppen van net hart. Ik sport nog regelmatig met de hart trimclub en heb daarbij geen beklemming op de borst.Is hier sprake van een hartritmestoornis?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Lijnzaad kunt u zeker blijven gebruiken dat is geen enkel probleem.Wat u beschrijft als een electrische reactie van het hart kan ik niet goed thuisbrengen. Het klinkt niet als een ritmestoornis zeker omdat u aangeeft dat het hart geen onregelmatig ritme vertoond. Het klinkt alsof u hartstikke goed bezig bent.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy