// Zorg algemeen

hartritmestoornis?

ik heb de laatste tijd regelmatig voor al in rust dat mijn hart over slaat en dat ik dan heel naar word. en daar bij heb ik ook pijn in mijn kaak. nu moet ik voor onderzoek naar de cardioloog, maar ik zie er zo tegen op. ook omdat er hartproblemen in mij familie voor komt. zelf heb ik diabetes type 1 en reuma artritis. moet ik mij ongerust maken? en wat kan ik verwachten bij de cardioloog?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • c l avatar
    Hoi , ben je inmiddels al geweest bij een cardioloog??? Ben je wat wijzer geworden?? Het is misschien ook handig(mocht je nog niet geweest zijn)een briefje voor je zelf te maken, wat je klachten zijn wat je wilt vragen/weten. Er komt namelijk zo veel informatie op je af, en ook misschien wel zenuwen. Laat even weten hoe t gegaan is, ik ben wel benieuwd gr

    0
  • H H avatar
    Begrijpelijk dat je opziet tegen een bezoek aan de cardioloog.Je bent zoals je beschrijft ook al onder behandeling voor diabetes en reumatoïde artritis, samen met de hartziekte in je familie reden om toch de cardioloog te bezoeken. Moeilijk vooraf te zeggen wat je kunt verwachten, de cardioloog zal eerst in een gesprek ingaan op je klachten en je algehele gezondheid, waarschijnlijk maakt hij/zij een ECG (hartfilmpje) om daarna eventueel aanvullend onderzoek af te spreken. Probeer er " open" naar toe te gaan, het is beter problemen te voorkomen dan achteraf vast te stellen dat je eerder aan de bel had moeten trekken, veel succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren