// Zorg algemeen

Hartritme dochter 9 jaar

Ik heb hier al wel eens eerder gepost vanwege eigen klachten. Vooral overslaan, en de geschiedenis van hartziekten in mijn familie maakte me angstig. Gelukkig gaat het een stuk beter en kom ik er achter dat het ook veel tussen de oren zit.

Nu wil ik die angsten niet op mijn gezin overbrengen, maar merk al jaren een heel hard en onregelmatig hartritme bij mijn jongste dochter. Als ze bij je ligt voel je het overal doorheen, en dat vind ik vreemd. Ik heb het wel eens aangekaart bij de huisarts, maar die vonden het allemaal maar normaal. Ze heeft verder geen klachten, beweegt zeer regelmatig. Echter is ze ook een meisje dat welke klacht ze ook heeft, ze dat nooit uit. Alle pijntjes en ongemakkelijkheden houdt ze voor zichzelf.

Is bovenstaand iets om toch mee door te gaan, of ben ik (wederom) er te veel mee bezig en loopt het wel los?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • J L avatar
    Hartelijk dank voor uw reactie. Het is en blijft een angst die bij me blijft, erg vermoeiend. Maar wil dit niet overbrengen, daarom dank voor uw reactie.

    0
  • P V avatar
    Ik denk inderdaad dat het wel los loopt... De enige redenen om zorgen te maken bij een kind zijn flauwvallen, niet meer mee kunnen komen met sporten of groeiachterstand. En volgens Uw beschrijving lijkt dit wel mee te vallen.Nog even over de overslagen: net als U, ik zelf, en bijna alle mensen heeft uw dochter waarschijnlijk ook overslagen. Maar in tegenstelling tot U voelt ze deze niet, en ook bij haar geen enkele reden tot zorg!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy