// Zorg algemeen

Hartproblemen of niet?

IK had eerst een paar maanden lang last van hartoverslagen soms waren het er 2 achter elkaar, toen ben ik naar de dokter geweest en daar heb ik toen een ecg laten maken. 

Daar kwam niks raars uit, het aantal dagen daarna gingen de hartoverslagen ineens over, ik heb ze nu soms helemaal niet meer in een dag, terwijl het normaal wel 30 keer per dag was. 

der is niks gedaan of met me meegegeven. 

Maar ik heb nu meestal als ik opsta dat mijn hart gelijk naar 120 schiet, en soms als ik niks doe blijft die rond 80/90 maar sochtends als ik dan in mijn bed lig even naar de douche loop schiet die ook om hoog alleen dan voel ik mijn hart niet echt dat die om hoog zit, en dat is meestal bij het einde van de dag wel. het is ook soms zo dat hij als ik sochtends weer rust lig op zit dat hij naar 60 soms wel eens gaat of nog lager. 

IK maak me nu wel zorgen ik heb het wel met mijn ouders besproken maar die nemen het niet serieus.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


6 REACTIES

 • K E avatar
  ik word 3 april op genomen in einthoven krijg een mitraclip ben echt bang gr

  0
 • K E avatar
  ik word 3 april opgenoenen in einthoven voor een mitraclip ben heel erg bang wie heeft ook een mitraclip gekregen gr

  0
 • J v avatar
  GoedemorgenEen paar maanden geleden kreeg ik plotseling na een periode van spanning hartkloppingen,ik dacht dat gaat wel weer over.Dit veranderde in een gebibber van mijn hart en dat voelde niet goed.Ik ben eerst naar dr de steur gegaan een antroposofische arts omdat mij dat erg aanspreekt,die stuurde mij door naar mijn eigen huisarts,daarna een hartfilmpje maken en ik belande op de hartbewaking.Ik mocht naar huis met 2 soorten medicijnen.Er volgde nog een echo en die was goed.Ik wilde graag de medicijnen afbouwen.De klik tussen de arts en mij was er niet.Het afbouwen van de medicijnen mocht,maar de bloedverdunners moest ik blijven slikken.Op de vraag waarom?Was het antwoord omdat ik 63 ben en mijn antwoiod was nou daar ga ik geen medicijnen voor slikken.Ik moest maar naar de boezemfibrilatie therapeut gaan want het zou toch wel terug komen was haar antwoord boos.Ik heb zelf kruiden genomen, maar haar boze stem blijf in mijn hoofd hangen en ook zou ik graag door een andere arts onderzocht worden.Ik heb nl. maar een hart.Wat vindt U van dit verhaal?Met groet

  0
 • F S avatar
  Ik wil je adviseren je fitbit maar eens een tijdje weg te leggen en af te gaan op wat je zelf voelt ipv af te gaan op de metingen van je device.Het maakt je nu alleen maar onzeker en dat kan nooit de bedoeling zijn.

  0
 • H V avatar
  Ik ben 18, heb een fitbit 2 sporthorloge.Dus als ik soms benauwdheid voel en duizeligheid. Heeft dat niks te maken met het hart?Me hartslag schiet ook snel omhoog als ik al een beetje opsta tot wel 120.Soms in de rust gaat hij soms wel eens naar 60? Kan dit dus een fout zijn?

  0
 • L D avatar
  Ik weet niet wat het is, omdat ik geen ECG heb, maar bijvoorbeeld ook niet weet hoe oud je bent of hoe je hartslag gemeten wordt.In ieder geval zie ik geen reden tot ongerustheid, omdat je geen klachten beschrijft, als flauwvallen of heftige hartkloppingen en omdat het controle ECG normaal was.Sporthorloges maken vaak meetfouten en meten nogal eens de dubbele frequentie.Ik adviseer je om naar een arts te gaan als je klachten hebt, zoals extreme vermoeidheid, flauwvallen of heftig hartkloppingen.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy