// Zorg algemeen

Hartoverslagen of niet ?

Oke dus na een tijd dacht ik maar even een bericht te plaatsen.Ik ben een jongen van 17 jaar oud, ben 1.84cm en weeg 110kg overgewicht dus.. ik heb hier al jaren last van en begin nu met een periode van afvallen.Sinds kort heb ik last van een raar gevoel als ik lig in bed, een korte pauze en dan een harde bonk voel ik in mijn keel, daarbij heb ik als ik in bed lig last van een raar gevoel in me keel alsof er een luchtbel inzit.Ik heb vorig jaar ook last gehad van hypochondtie daarbij ook nog last van paniekaanvallen die na een tijd weg was.Ben toen ook naar de eerste hulp geweest met echos en bloeddruk metingen die waren allemaal goed.Dat is al bijna een jaar geleden.Nu mijn vraag is dus moet ik me hiermee zorgen maken? En naar de huisarts gaan?Graag advies,.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Je moet je er helemaal geen zorgen over maken. Je beschrijft heel goed een overslag: er komt een te vroege slag (die je niet voelt), gevolgd door een pauze (die weer compenseert voor de tijd dat de vorige slag te vroeg was) en dan een bons. Deze bons is weer de eerste normale slag, en die voel je als bons omdat het hart door de pauze meer gevuld is geraakt en daardoor meer uitpomt.Je schrijft dat je hart op de echo geheel normaal is, en dan weten we zeker dat die overslagen geen kwaad kunnen. Iedereen heeft ook overslagen en ze zijn erg lastig, tot niet, met medicijnen te behandelen als je ze zo alleen in bed hebt. Maak je vooral geen zorgen, en probeer ze te vergeten om weer in de situatie te komen dat je ze niet meer voelt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy