// Zorg algemeen

hartoverslagen hartbonzen

Is er verband met hormonen of hooikoorts en extrasystolen?
Op forums lees je heel veel daarover. Bij de een moet je magnesium slikken, de ander E nummers vermijden, de ander weer wat anders.
Ik heb een cyclus van 3weken en 3 dagen (kort dus), zou je daar ook overslagen van kunnen krijgen??
of van histamine ofzo?

Ik wil er nl zoooo graag van af..pfff en wil het liever van een cardioloog horen dan zomaar iemand.
Ik heb alle testen al gehad, kwam niks ergs uit (wel heel veel overslagen)

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • L D avatar
  Het is zeker waar dat je de overslagen meer gaat voelen, als je je er eenmaal bewust van bent. maar feit blijft, dat u ze nu voelt en ik kan u niet vragen om dat bewust-zijn uit te schakelen. Als u ze zo talrijk heeft, dan lijkt mij ablatie een serieuze optie. Wel is dan nodig dat met een Holter worst aangetoond dat het om 1 en 2, en niet meer, plekjes gaat waar de oveslagen vandaan komen. Zeker uw vorm, die toeneemt bij inspanning, leent zich goed voor ablatie (catheter via de lies). Bespreek dit met uw cardioloog.

  0
 • A y avatar
  Ik heb ze idd heel veel, elke dag. Maar alleen NIET in rust, dan verdwijnen ze juist.ik durf eigenljjk de dag al niet te beginnen zonder een propranolol.Kan het ook zijn dat, omdat je er eigenljjk nonstop mee bezig bent, dat het dan verergerd??Propranolol helpt wel, maar soms slaan ze er ook doorheen helaas.

  0
 • L D avatar
  Bedoelt u dat de klachten gekoppeld zijn aan de menstruele cyclus?Dat is inderdaad een zeldzame, maar bekende relatie.De relatie met hooikoorts ken ik niet, maar kan me wel iets voorstellen bij de medicijnen die dan vaak gebruikt worden. Die zouden het wel kunnen uitlokken.Als u echt heel veel overslagen heeft, en medicatie helpt niet, dan is katheter-ablatie een goede optie. Wel is het dan nodig dat er echt veel zijn, bijv meer dan 6000 per 24 uur. Omdat het bij u zo cyclisch is, zou je de procedure wel op het goede moment moeten pln, want we weten maar al te goed dat ze niet op te wekken zijn. Voor de behandeling zijn we namelijk afhankelijk van de (spontane) aanwezigheid van de overslagen.Wellicht kunnen andere dames ook hun reactie geven op het cyclische karakter! Stel anders uw vraag ook in het forum.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy