// Zorg algemeen

hartover slagen

geachte cardiologen kunt uw mij uitleggen wat runnertjes van paroxysmale supraventriculere tachicardie is na ablatie van ventrikkel hartoverslagen drie jaar geleden zij deze in allehevigheid terugekomen en soms ook korte runnertjes van bovenstaande krijg hiervoor bisoprolol mijn vraag zijn deze gevaarlijk het maakt wel angstig graag uw andwoord  bij voorbaat dank


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • M J avatar
  , Ik heb ook al enkele jaren last van deze overslagen. Bij mij begonnen ze 2 jaar geleden opeens vanuit het niets. Net zoals u, enkele overslagen per minuut. Bij mij hielp bisoprolol heel goed. Na enkele dagen voelde ik geen enkele overslag meer. Toen ik stopte met bisoprolol voelde ik dagelijks nog enkele overslagen. Door het los te laten en werkelijk te begrijpen dat ze onschuldig zijn had ik er mentaal minder last van. De laatse 8 maanden voel ik nog ongeveer 1 overslag per maand. Dus ik hoop dat ik er vanaf ben.Naar mijn mening is het niet mogelijk te leven, laat staan van het leven genieten, met duizenden overslagen per dag. Ikzelf functioneerde niet meer. Maar iedereen zal deze overslagen wel anders ervaren neem ik aan...Zoals dokter reeds vermelde moeten de overslagen in eerste instantie behandeld worden met medicijnen. Als medicatie niet helpt is ablatie de enige oplossing, maar dan op voorwaarde dat de overslagen frequent genoeg voorkomen.

  0
 • c v avatar
  Hallo.ik ben ,42 jaar en heb al jaren last van hartoverslagen.Het afgelopen jaar zijn ze zo erg dat ik er bijna dagelijks last van heb,uren achter elkaar,3 a 4 per minuut,en aan het einde van de dag ben ik bekaf.Ik ben er ook soms een beetje duizelig bij en ik moet veel boeren.Na een overslag ga ik automatisch kuchen.Ik heb in het verleden metoprolol gebruikt maar daar voelde ik me niet goed bij,zeer trage hartslag,verder meerdere keren een holter gehad met als uitslag extrasystolen.Is er nu echt niet een pilletje of een homeopathisch middel tegen deze vervelende aandoening.Ik maak me nog steeds zorgen,mede omdat ik ze nu zo vaak heb en er veel achter elkaar heb.Ik zou graag van lotgenoten horen wat zei doen bij extrasystolen.Hoe moet je daar mee leren leven?

  0
 • L D avatar
  Ventrikel overslagen ontstaan in de hartkamer, en supraventriculaire tachycardie vindt plaats in de boezem; dus, in een geheel ander onderdeel van het hart.Deze zijn 100% ongevaarlijk, maar kunnen wel klachten van hartbonzingen veroorzaken. Bisoprolol helpt soms. Als u het vooral in rust heeft, dan kan ook tambocor overwogen worden, als bisoprolo niet werkt.Als deze supraventriculaire tachycardie veel voorkomt, dan kan ook ablatie overwogen worden.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy