// Zorg algemeen

Hartklep

Hallo 

nog even een vraag maar het is wel mogelijk ,zou ik 1 door de lies doen zien hoe lang hij mee gaat kan ik als nog later een operatie doen toch ,want al ik nu een donor klep krijg via een operatie gaat ook maar 15 jaar mee is er gezegd ,dan moet ik ook weer ,komt ook dat ik niet lekker in m,n vel zit last van de schildklier maag alles met elkaar 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • C H avatar
    Ik begrijp dat het niet niks is om te verwerken naast alle andere klachten die u heeft. Ik snap ook dat een operatie een grotere ingreep voor u is en daar meer bij komt kijken dan een behandeling via de lies. Maar de lange termijn resultaten en de mogelijkheden met een operatie zijn groter en beter dan met een behandeling via de lies. Ik denk dan ook dat een operatie de keuze is, hoe vervelend dit ook klinkt. Mogelijk kunt u met uw cardioloog overleggen of u de operatie nog wat langer kunt uitstellen tot de andere klachten minder zijn en u wat meer tijd heeft gehad om aan het idee te wennen. Veel succes en sterkte.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy