// Zorg algemeen

Hartklachten en UWV

Hallo Mede forumleden,

Ik zou graag in contact willen komen met mesen die net als ik de molen van het UWV zijn terecht gekomen. Heb hartritmestorinis en hartfalen, maar kan en mag (moet ) van het UWV 40 uur werken. ben voor 65% afgekeurd. Wordt wel met beprekinge(en) rekenig gehouden maar wanneer moet ik herstellen ?

Groet


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • P M avatar
    ,Dank je voor je reactie zal hem verplaatsen naar het forum.gr.

    0
  • F S avatar
    Het klinkt als een lastige situatie. De regelgeving rondom arbeidsgeschiktheid is soms onduidelijk en het begrip afgekeurd moet echt gezien worden in relatie tot bepaald werk. Gezocht moet dan worden naar werk dat wel passend is en dit kan een moeilijk traject zijn. Naast omgaan met een verminderde gezondheid moet je ook omgaan met het verlies van werk en de zoektocht naar nieuw passend werk en alle onzekerheid die hierbij komt kijken. Ik kan me voorstellen dat je graag met andere "hartvolgers" hierover in contact zou komen. Ik raad je aan je vraag te kopieren en te plaatsen op het forum. Ik hoop dat je veel reakties krijgt en wens je sterkte

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy