// Zorg algemeen

hartkatheterisatie Catharinaziekenhuis

Vindt in het Catharinaziekenhuis de katheterisatie via lies of pols plaats ?En krijg je vooraf een kalmerend middel indien je hierom vraagt ?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • F S avatar
  Per ziekenhuis is dit verschillend. In het catharina ziekenhuis is het in de regel zo dat wer er een vernauwing wordt geconstateerd die in de ogen van de cardioloog goed te ‘dotteren’ is dit direct wordt gedaan. Bij zeer uitgebreide en/of moeilijk te dotteren vernauwingen kan het zo zijn dat de cardioloog eerst nog met een cardiochirurg samen de film van de catheterisatie wil bespreken om te overleggen wat de behandeling voor u is.Succes deze week

  0
 • M T avatar
  Als het mag nog een aanvullende vraag.Indien er tijdens de katheterisatie geconstateerd wordt dat er sprake is van vernauwing, wordt dan in dezelfde behandeling meteen gedotterd en/of een stent geplaatst of moet je daarvoor eerst weer naar de poli ( voor een afspraak met de eigen cardioloog) om vervolgens weer op de wachtlijst geplaatst te worden ? Het wachten is namelijk "killing" ( nu al alles bij elkaar ca. 3 maanden ).

  0
 • H H avatar
  In het Catharina Ziekenhuis vinden de hartcatheterisaties zowel via de lies als de pols plaats. Laat u cardioloog weten naar welke benadering uw voorkeur uitgaat, hij/zij kan daar dan in de planning rekening mee houden. zal er alles aan doen u op uw gemak te stellen, u bent in ervaren handen, mocht u desondanks behoefte hebben aan iets kalmerends dan is dat geen enkel probleem. Voor de meeste patiënten geldt dat ze het achteraf reuze vonden meevallen. groet en veel "succes"

  0

Je moet Inloggen om te reageren