// Zorg algemeen

hartfilmpje en fietstest

Goedemiddag,

Mijn leven lang hartpatient, Ik nu 56 jaar in 2014 begonnen de klachten van de lekkende Aortaklep zich zo danig te gedragen dat er is besloten om een openhartoperatie te gaan doen. Tijdens de operatie in augustus 2014 bleek dat ook de mirallisklep beschadigd was deze hebben ze gelijk gerepareerd. Mijn hartspier is tijdens deze operatie geprobeerd te repareren echter dat is helaas niet goed gegaan. De hartspier nam niet automatisch zijn functie weer over. Ik heb daarna 12 dagen in het ziekenhuis gelegen waarna er toen is besloten om een icd pacemaker te plaatsen.deze werkt nu 24 uur per dag om mijn hart te begeleiden. de eigen functie van mijn hart is nu ca 20% nog de rest doet de icd. Ik ben na deze operatie heel snel hersteld en was binnen 3 maand weer volledig aan het werk. maar in mei 2015 voelde ik de eerste klachten komen van kortademigheid. Ik dacht zelf van te snel weer begonnen met je werk. Bij elke grotere inspanning kwam de benauwdheid opzetten dit werd steeds erger. Na allerlei onderzoeken is er in oktober 2016 een Bypassoperatie uitgevoerd aan 1 slagader de andere 2 zijn zo klein dat dit niet mogelijkis  hoe goed dat ik me voelde na de eerste hartoperatie zoveel te slechter nu. kan lichamelijk nog weinig nog kortademig.heel veel moe en nergens geen puf in zijn er meer mensen met deze klachten.

MIjn vraag kunnen uberhaupt iets meten en zien op een hartfilmpje en heeft een fietstest zin met een icd pacemaker zoals bij mij is geplaatst. En zou ik ooit weer volledig kunnen werken wie heeft ervaring met soort gelijke klachten.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H J avatar
    Het is inmiddels september 2017 vorige week weer met spoed opgenomen ivm pijn en druk op de borst.Heb weer een hartcateterisatie gehad hierbij is komen vast te staan dat er meerdere aders zich weer vernauwen en dichtslibben ze hebben niets gedaan. Alleen mijn medicatie aangepast volgende keer zullen er volgens de cardioloog die de cateterisatie heeft gedaan stands geplaats moeten worden. vind dit een beetje vreemd. Mijn eigen cardioloog was afwezig dus wacht het af zelf zie ik alles heel negatief nu.

    0
  • L avatar
    Geachte heer/mevrouw,U vertelt een indrukwekkend verhaal over alles wat u is overkomen. De meeste vragen die u stelt zijn echter alleen door uw eigen cardioloog te beantwoorden die u goed kent.Een fietstest kan zin hebben om objectief uw conditie te kunnen meten. Soms wordt er tijdens zo'n test ook een masker op het gezicht geplaatst om de maximale zuurstofopname te kunnen meten. Of er bij u sprake is van zuurstofgebrek van uw hart kan uw cardioloog ook laten onderzoeken. Daarbij is het dragen van een ICD geen bezwaar.U kunt deze vraag op het forum zetten om anderen in een dergelijke situatie te laten reageren.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy