// Zorg algemeen

Hartfalen/ziektes?

hallo,

 

Ik ben een 39-jarige vrouw. Af en toe heb ik last van hevige pijn op mijn borst (vooral links). Tijdens zo een "aanval" heb ik dan ook last van hele felle maagpijn en misselijkheid. Eerder deze week zat ik aan mijn bureau en voelde ik mijn hart 3x heel hart kloppen en was ik duizelig (bijna surrealistisch gevoel). 

Vandaag had ik gewoon tijdens het stappen zo een pijnaanval met hevige maagpijn.

Mijn huisarts steekt het op stress omdat mijn bloeddruk en cholesterol ok is. Ik ben echter angstig naar hartziektes omdat ik die maagpijn enkel heb op het moment dat ik pijn op mijn borst heb. Tevens voel ik mijn hart soms trillen...

De huisarts heeft begin januari bij mijn bloedafname ook getest op enzymes die eventueel een hartziektes kunnen aantonen.

 

Kunnen mijn klachten toch wijzen op een hartziekte? Kan een bloedonderzoek effectief een hartziekte aantonen? 

Ik durf niet terug gaan naar de HA omdat ik het gevoel heb dat zij mij niet serieus neemt.

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    Om uw klachten juist te kunnen interpreteren, moet u echt naar een dokter van vlees en bloed (een 'internetdokter' van dit forum kan geen juiste inschatting maken op grond van alleen een bericht). Bloedonderzoek met enzymen is alleen zinvol om een acuut hartinfarct of andere acute hartschade aan te tonen of uit te sluiten. In andere situaties is dit onderzoek van de hartenzymen niet zinvol.

    0

Je moet Inloggen om te reageren