// Zorg algemeen

Hartfalen > ayurveda

Vanaf mei 2014 heb ik hartritmestoornissen en hartfalen. Ik voel me moe en ben al mijn zekerheden en vanzelfsprekendheden kwijt.Ik slik de nodige medicijnen en krijg binnenkort een cardioversie.Om mijzelf een beetje op te peppen heb ik contact gezicht met een ayurvedische therapeute, die mij heerlijke massages geeft.Zij raadde mij aan om het volgende middel te gebruiken: ARJUNA RISHTA.Dit ondersteunt het hart en heeft verzorgende werking op hart en bloedvaten. Het bevordert een goede bloedcirculatie. (Deze info heb ik van internet)Ik heb dit overlegd met mijn cardioloog, zij kent het middel niet. Ik ben het ook niet gaan gebruiken. Ik vraag nu of iemand ervaring heeft met bovengenoemd middel.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Geachte mevrouw,U stelt uw vraag op het 'vraag het ons' deel, dat bedoeld is om aan cardiologen en cardiochirurgen en andere experts een vraag te stellen.Ik ken het middel ook niet.Ik wil u vragen om uw vraag op het forum te stellen. Daar zult u veel sneller een reactie ontvangen van andere mensen die het mogelijk ook gebruiken, of gebruikt hebben.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy