// Zorg algemeen

Hartbonzen?

Goedemiddag,

Nogmaals dank voor de info die ik ontvang op deze site. Omdat sommige van mijn gezondheidsklachten los van elkaar staan, stel ik deze losse vraag graag:

Ik heb last van hartbonzen. Vooral wanneer ik ga liggen, in bed, ben ik mijn hartslag gewaar. En zo hard, dat het lijkt alsof er een heimachine naast mij staat. Het dreunt, ik voel het in mijn lichaam, hoor het in mijn oor. Is er cardiaal meer bekend over hartbonzen? Zo ja, hoe kan het ontstaan/wat zijn de oorzaken? Wat is er aan te doen?

Alvast dank voor de moeite.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Mensen die last hebben van hartbonzen hebben dit mn wer ze liggen en specifiek wer ze op de linkerzij liggen. Je voelt het kloppen van je hart in je oor. Vaak zijn het de extra slagen die je voelt. Je komt een beetje in een cirkeltje terecht omdat je aangeeft dat je er niet van kunt slapen en de vermoeidheid maakt dat je je er nog meer bewust van bent en mogelijk ook meer overslagen hebt. Probeer ontspn in bed te liggen bij voorkeur niet op de linkerzij en niet teveel de focussen op het bonzen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy