// Zorg algemeen

Hartaanval , na verdtopping stent?

BEDANKT SNELLE REACTIE, VERSTOPPING STENT GAAT ALTIJD GEPAARD MET HARTAANVAL ZEG JE, IS DAT OOK HET GEVAL ALS HET EEN LINKER ZIJTAK IS DIE OVER OF ONDER HET HART LOOPT? DUS ALS DAT ZO IS HAD IK MET DEZE VERNAUWING ALS DIE NIET ONTDEKT WAS EEN HARTAANVAL gehad?

en mocht er een stolsel gevormt zijn bij plaatsen stent, blijft die in het bloed mee circuleren, of wordt die opgelost door gebruik bliedplaatjes remmer Efient pasugrel en acytisilzuur asperine?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Zoals gezegd, een afsluiting die BINNEN 24 UUR na stenten optreedt gaat bijna altijd gepaard met hartinfarct, ongeacht welke kransslagader of zijtakHet is echter NIET zo dat een vernauwing die niet ontdekt wordt altijd een hartinfarct geeft. Stolsels worden meestal opgelost door de medicatie in de loop van de tijd.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy