// Zorg algemeen

Hart mist een slag! Nu reveal inplantatie

goedemorgen,

hier even weer een vraag, na mijn laatste hartinfarct heb ik ritmestoornissen overgehouden, overslaande hartkloppingen. Maar wel in erge mate en echt 24 uur, al 14 maanden.

in die tussentijd heb ik een stamceltherapie gehad in het LUMC dat was bij prof Atsma, bij de nazorg heb ik een holter gekregen en daar was te zien dat het uit 3 plaatsen kwam, waarvan 1 geableerd zou kunnen worden, 2 weken daarvoor had ik een holter bij mij eigen cardioloog, maar die zag wat anders, dat mijn hart soms een slag mist en wat roffels, dat vond hij een reden om bij mij een reveal te implanteren. Ik moet zeggen dat ik vaak ook erg beroerd ben bij de ritmestoornissen, dan moet ik echt gaan zitten. Over 2 weken wordt de reveal geplaatst. 

mijn vraag is wat is dat een hart dat een slag mist? Dus niet overslaan zei hij.

graag hoor ik hier meer over.

alvast mijn hartelijke 

groetjes


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • Nog even een aanvulling op mijn berichtje, de cardioloog zei ook dat mijn hart dan even te langzaam klopte,!!!

  0
 • GoedemiddagHartelijk dank voor de snelle reactie, volgens mijn cardioloog was het wat anders dan de hartoverslagen, hij zei het kan ook zijn dat je er duizelig van wordt en eventueel na de reveal een pacemaker.Dus daar begreep ok uit dat het iets anders is dan de oveslagen.Duidelijk zei hij je hart mist soms een slag en daar kan je duizelig van worden.Nu heb ik vaak in de nacht vooral dat ik recht overeind zit en me dan niet lekker voelt, net of ik wegzak. Dan moet ik helemaal bijkomen, Daar dacht ik pas later aan, Ik slik voor de ritmestoornissen wel 2x dgs 80 mg sotalol, meer mocht niet vanwege mijn gewicht, maar het helpt niet.Denk zelf dat ik 2 soorten ritmestoornissen heb, zou dat kunnen?Alvast weer mijn dank

  0
 • L D avatar
  Ik vermoed dat ze met het "missen van een slag" het zelfde bedoelen als een overslag. Die overslag is een veel te vroege slag, die je niet voelt aan de pols; deze vroege slag verhindert het optreden van de normale slag, die eigenlijk iets later moest komen. Hiermee wordt dus met een overslag het zelfde bedoeld als een gemiste slag.Ik begrijp die Reveal overigens niet zo goed. Als u de hele dag door klachten heeft, elke dag, dan zou een Holter toch genoeg moeten zijn. Een reveal is voor problemen die heel zeldzaam optreden, zoals 2 maal per jaar flauwvallen. Wellicht kan uw cardioloog dat nog even uitleggen.

  0

Je moet Inloggen om te reageren