// Zorg algemeen

hart klachten na stends

ik heb 11 augustus een groot hartinfarct gehad ik ben die dag gedotterd en heb 2 stands gehad ik mocht nog niet revalideren ivm een bloedprop op mijn hart er zit een schade aan de voorkant  op het pompgedeelte I heb een echo gehaden daar was de prop zo niet te zien ik ben nu 3 keer naar de revalidatie geweest het fietsen gaat redelijk maaar het lopen gaat super slecht ik ben nu steeds eerder moe en heb regelmatig druk o de borst kortom ik zat na mijn gevoel  in een stijgende lijn en dat gaat nu hard naar  benedenik krijg nog een MRI onderzoek op 29 dec wat kan ik doen ik maak me grote zorgen omdatik het gevoel heb dat er weer iets fout zit,IK kan het niet rijmen dat ik nu om de havenklap moet stoppen om bij te komen


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo.Mocht u twijfelen over klachten neem dan liever een keer te vaak dan een keer te weinig contact op met huisarts of ziekenhuis. Sluit uit dat er nieuwe klachten zijn of dat er problemen rond de bestaande stents zijn. Het wil niet zeggen dat als u eerder hart patiƫnt bent geweest het niet terug kan komen. Veel sterkte en fijne dagen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy