// Zorg algemeen

Hart bonzen bij ICD CRT-D

Bij mij is onlangs een ICD-crt-D geimplanteerd. Na de operatie op donderdag en nacontrole op vrijdag 1juli naar huis. In het weekeinde veel last van hartkloppingen (diafragma stimulatie) Maandag bleek een der draden niet goed te liggen. Die donderdag 7 nieuwe draad (een der rechterdraden) vrijdag weer naar huis, in het weekeinde veel minder last van kloppingen maar toch nog bonzen bij bukken. Donderdag daarop ICD opnieuw afgeregeld. Nu lijkt alles prima in orde. Pacefunctie (neem ik aan) zo laag mogelijk igesteld? Is dat zo? Wie heeft ervaring met ditzelfde probleem? 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • D H avatar
    Bij de één duurt het langer dan bij de ander om de ICD goed af te stellen. Ik heb daar zelf niet direct een probleem mee gehad, wel met de afstelling van de medicatie. Zou het kunnen dat jouw probleem met de medicatie te maken heeft?Wellicht word je hartslag te laag of te hoog gehouden?

    0
  • A M avatar
    U hebt een apparaat geimplanteerd gekregen met heel ingewikkelde techniek 'aan boord'. Zo te zien is er bij de eerste problemen die zich voordeden heel adequaat gereageerd. Met de klacht die nu nog overblijft is het in het algemeen het om te overleggen met de ICD technicus in uw ziekenhuis. Die kan bijna altijd met zekerheid zeggen -en uitleggen- waar de klacht op terug te voeren is, en hoe de ICD instelling is veranderd (wat dan vrijwel altijd gebeurt in overleg met de cardioloog)

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy