// Zorg algemeen

Glucosamine

Ik ben vrouw van 59 jaar met cardiomyopathie. Door mijn medicatie heb ik last van gewrichtspijn. Ik slik 4x pd 80 mg sotalol, verder perindopril en xarelto.
Heeft iemand ervaring met glucosamine, een homeopatisch geneesmiddel voor stijve gewrichten!?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • H x avatar
  Ik ben zelf ook altijd erg voorzichtig met alternatieve productendaarom koop ik het liefst bij mijn eigen apotheek,bijvoorbeeld mium,is overal verkrijgbaar, maar deze kan niet tegelijkertijd worden ingenomen met thyrax! Er moet 3 uur tussenzittenAls je bij wisselwerking glucosamine googled zie je een berichtje van LAREB,Er is een VERMOEDE wisselwerking tussen glucosamine en anecocoumarol,dus niet zeker bewezen,maar wel door verschillende mensen gerapporteert

  0
 • B G avatar
  ik gebruik al jaren glucosamine voor arthrose in mn knie (en) en daardoor heb ik niet of nauwelijks pijn. Ook ben ik sinds kort hartpatiƫnt, V.F. mijn man gebruikt ook glucosamine (wel bij de natuurwinkel kopen hoor, niet bij Kruitvat of zo, het helpt uitstekend tegen gewrichtspijnen. Fijne dag nog!

  0
 • L avatar
  mevrouw,Zelf heb ik geen ervaring met glucosamine, maar bezwaren zoals belangrijke bijwerkingen, zijn er niet. Als het bij u goed werkt, dan kunt u het gebruiken.Ik denk dat het in dit kader wel goed is, om uw cardioloog om advies te vragen.Mogelijk kan hij zelfs uw bestaande medicatie wat aanpassen, om zo de klachten te verminderen.Mogelijk kunt u ook bovenstaand bericht op het forum plaatsen.

  0

Je moet Inloggen om te reageren