// Zorg algemeen

Gezond hart, wel hartklachten wat nu?

goedemiddag,

vorige week ben ik opgenomen geweest na een doorverwijziging van huisart.

Ik had enorme druk op mijn borst alsof er een band werd aangetrokken, kortademig, duizelig en ik ben flauw gevallen paar keer.

Mijn hartslag is even laag geweest rond 40, maar in het ziekenhuis bleef hij gemiddeld 60.

hartfilm was prima, zuurstof prima, bloedonderzoeken geen afwijkingen, wel koorts, twee keer zeer lage bloeddruk gehad, om alles uit te sluiten heb ik een hartkhaterisatie gehad en daar kwam ook niets uit.

Ik werd naar huis gestuurd met de mededeling uw hart is prima, waarschijnlijk bijwerking adhd medicatie (die ik al 3 jaar slik nooit problemen concerta en welbutrinn) of hyperventilatie, terwijl ik altijd normaal en rustig adem. 

Ik had mij er bij neergelegd en was opgelucht dat er niets aan de hand was.

sinds ik thuis ben, ervaar ik nog steeds pijnsteken in borst, druk en zeer lage hartslag nu inmiddels in rust tussen 45 en 57.Ik ben duizelig, moe, op hoogte van borst been naar schouder en vervelend drukkend gevoel. 

Mijn vraag is kan dit door de hartkhaterisatie komen? Of moet ik meer naar mijn onderbuik gevoel luisteren en wat mijn man aan mij opmerkt dat er toch iets aan de hand is. 

Ik heb last gehad van aderontsteking voor en tijdens ziekenhuis. Ik kom soms niet op worden en word dan kwaad, halverwege gesprekken weet ik niet meer wat ik wilde zeggen of spring zomaar op iets anders. Ik blijk dingen te zeggen die ik mij niet man herinneren en ben vsn mijzelf zeker dat ik het wel of niet gezegd heb en mijn kinderen en man beweren het tegenovergestelde. Eerst dacht ik dat komt door de adhd, maar we hebben allen nu twijfels. 

Mijn huisarts weet zich ook geen raad en daar heb ik morgen een afspraak mee om te kijken wat verder. Ze wil mij naar longarts sturen vanwege vermoeden astma. Wat moet ik nu? 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    Begrijpelijk dat u zich zorgen maakt. Uw cardioloog heeft vastgesteld dat er geen sprake is van een hartafwijking, schrijft u en dat de hartcatheterisatie geen afwijkingen toonde. In dat geval dient er een andere oorzaak voor uw klachten gezocht te worden. Ze kunnen niet komen door de hartcatheterisatie. Het lijkt mij goed dat u morgen eens uitgebreid met uw huisarts bespreekt wat die andere oorzaak voor het gevoel in uw borst zou kunnen zijn.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy