// Zorg algemeen

Gewichtstoename

Ben nu 14 maanden na bypass operatie en kom per maand ca 800 gram aan.

Sport 2x in de week bij de fysiotherapeut en zwem 2 x per week een uur baantjes trekken. Dan hebben we nog 2 honden waar ik ook 3 x per dag mee loop.

Medicatie: valsartan 160 gram en bisolprolol 2.5 gr. voor slapengaan crestor 5.

Voelde me tot in de zomer mega slecht en heb toen secon opinion gekregen om te kijken of operatie wel geslaagd was. Technisch alles oke, en toen ik bij een plaatsvervangend oude huisarts kwam met probleem, adviseerde hij de amlodipine te stoppen. Had iemand dat eerder verteld dan had ik een leuker leven gehad en was die second niet nodig geweest, wat knapte ik mega op!!  Sinds vorige week ook kinderaspirientje gestopt, na 10 jaar dagelijks slikken en een max aan maagbeschermers was de maagpijn niet te harden. Mag nu weer aan de plavix :-(.

Probleem is dus dat ik ondanks mijn mega inzet met bewegen/sporten , beduidend minder eten toch blijf aankomen. Cardiologisch is niet te verklaren zegt de cardioloog. Wat de reden wel kan zijn blijft staan en wordt niet onderzocht. Ben nu van een man met sportlijf een ouwe zak met pens..... Ben daar zeker niet gelukkig mee.

Weet iemand raad/advies?  Zijn er meer mensen met dit onverklaarbare probleem?

Hoor graag

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • C G avatar
  @, dank voor je reactie en vergat te vermelden dat ik al een aantal gesprekjes met 2 x een diƫtiste heb gehad. Alleen beide dames kwamen niet verder dan laatje open trekken en voorgedrukte lijst te overhandigen. Maatwerk door voedsel intolerantie was beide keren niet mogelijk. HELAAS!@, jij hebt dus min of meer zelfde probleem, mee zeulen van gewicht dat er niet hoeft en hoort te zijn. Hoop dat er een oplossing voor ons komt!

  0
 • H S avatar
  Dag ,Niet hetzelfde probleem. Sinds oktober 2015, na bypass operatie ruim 14 kg aangekomen. Ondanks sporten en bewegen en ondanks letten op wat ik eet en drink.Ik heb helaas geen raad/ advies. Ik hoop dat er verklaringen en adviezen langskomen.Groet,

  0
 • M V avatar
  Het is moeilijk te zeggen waar het vandaan komt.U zou eventueel met een diƫtiste kunnen overleggen of zij tips en ideeen hebben om u weer beter in uw vel te laten zitten.Misschien hebben mensen via deze site nog tips en adviezen hoe hun het aanpakken of aangepakt hebben.Heel veel succes.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy