// Zorg algemeen

gevolgen na aneurysma

19 maart j.l. heb ik een ablatie ondergaan maar kreeg als complicatie een aneurysma in mijn been, deze is na 2 keer “plakken” hersteld maar hoewel het bloed “zakt ”en langzaam minder wordt in mijn been blijf ik met een harde “plakaat/ei”in mijn lies zitten die niet verminderd.
Is dit “normaal” dat het maar niet afzakt? Wat kan ik er zelf aan doen dat het sneller minder wordt? Of is het beter naar een arts te gaan voor controle?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H V avatar
    Mij is hetzelfde overkomen , ben behandeld op 4 Oktober j.lHoe is het verder met jou gegaan ? En had je ook zoveel pijn in je lies en een trekkend gevoel ?

    0
  • L D avatar
    U volet waarschijnlijk de diepere bloeduitstorting. Dat kan asl een plakaat voelen, omdat het bloed is gestold en tot een stevige substantie is omgevormd. Het lichaam ruitm dat zelf allemaal op, maar dat duurt weken. de verkleuring in uw huid is de oppervlakkige bloeduitstorting; deze kan van kleur veranderen en ook letterlijk naar beneden zakken.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy