// Zorg algemeen

gestopt met metroprolol bloeddruk gaat naar beneden hoe kan dat?

Ik heb hartinfarct gehad dus veel medicatie gekregen. Hartslag en bloeddruk was altijd al goed voor infarct en na infarct met medicatie ook nog steeds. Maar na half jaar ineens hartslag van 45 dus moest ik stoppen met metroprolol terwijl eerst werd gezegd dat metroprolol mijn hart beschermd toen ik een keer vroeg waarom ik dat moest slikken oasngezien mijn bloeddruk en hartslag altijd goed is geweest! Na enige tijd gestopt te zijn (maand) gaat mijn bloeddruk sterk naar beneden hoe kan dit en is dit niet erg? 100/65


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • C H avatar
    Metoprolol is een van de medicijnen die vrijwel standaard worden voorgeschreven aan mensen die een hartinfarct hebben gekregen. In de periode na het infarct wordt gekeken welke van de voorgeschreven medicatie door gebruikt moet worden, dit is onder andere afhankelijk van de bloeddruk en de hartslag, maar natuurlijk ook de klachten die iemand nog heeft. Een bloeddruk van 100/65 is aan de lage kant, maar de belangrijkste vraag is hoe u zich hierbij voelt? Het kan namelijk zijn dat deze waarden voor u normaal zijn.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy