// Zorg algemeen

Geslaagde Ablatiebehandeling

Mijne heren,

Afgelopen vrijdag, 16 Oct 2015, heb ik een succesvolle ablatie tegen boezemflutter gehad in het AMC waar ik zeer kundig ben behandeld door Dr Conrath en Dr van Dessel en zeer goed geinformeerde en hartelijke OK medewerkers. Het lijkt allemaal erg goed te zijn gegaan en ben blij dat het achter de rug is,Men heeft de plek van de stoornis weten te vinden en na 10 keer "koud branden" was het resultaat een regemlatig hart en vanaf die tijd is de hartslag steeds rond de 70 per minuut op regelmatige basis geweest (was 125-145).

Ik kan het iedereen aanraden en had mezelf goed ingelezen en laten informeren om zo goed als mogelijk voorbereid te zijn met het oog op vragen en dergelijke.

Nu ben ik 5 dagen thuis en heb ik nog wel een paar vragen.Ik heb af en toe last van koude voeten en handen en de eerste dagen last van wat hoofdpijn.Tevens merkte ik dat het hart gelukkig heel regelmatig klopt maar wel heel erg hard.Ik hoef geen medicijnen meer te slikken op een bloedverdunner (Xarelto) na dan., 

Zijn dit normale klachten na een ablatie of is het lichaam zich gewoon aan het "resetten".De bloeddruk en hartslag zijn iedere ochtend en avond helemaal in orde.

met vriendelijke groeten,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • A M avatar
    Gefeliciteerd met uw geslaagde behandeling! Ik denk dat u het zelf heel mooi zegt: het lichaam is zich aan het "resetten".daar spelen een hoop factoren een rol in, waarvan de belangrijkste misschien wel is dat u de medicijnen die u voorheen gebruikte, niet meer hoeft te nemen.Niets om u zorgen over te maken dus!

    0

Je moet Inloggen om te reageren