// Zorg algemeen

gefladder

Vorige week het life programma bekeken, was interessant !

Maar ik zit met het volgende, heb 5 jr terug een zwaar hartinfarct gehad en 2 lichte, cardiogene shock en een week in coma gehouden. Ben er redelijk van hersteld dacht ik op de vermoeidheid na, altijd flink moe gebleven. Vorig jaar werd de vermoeidheid erger, ik ging vocht vasthouden en had last van hartkloppingen en gefladder als ik even ging rusten . Naar de cardioloog geweest, licht verhoogd pro BNP en linker harthelft iets vergroot. Eet nu vrijwel zoutloos en drink ong. 1700/1800 ml per dag. In het begin ging dat prima, de vermoeidheid bleef echter en voor de hartkloppingen kreeg ik een halve bisoprolol extra (ik had er al 1) ik heb verder, ascal, sprironolacton (halve) furosemide, pantoprazol, plavix, 2 x ramipril en 1 mono cedocard. Een holterzonderzoek wees weinig uit, had toen weinig last. ik moet in de zomer weer voor controle naar de cardioloog. Ik heb nu als ik rust steeds meer last van hartkloppingen maar het gefladder, daar word ik extra moe van. Als ik de hele dag niks doe heb ik weinig last maar ik wil toch in beweging blijven ondanks dat ik snel moe ben. Ik hoef niet meer voor controle naar de hartfalenpoli omdat het stabiel is. Ik ben niet bang voor een weer een infarct, de stent was doorgankelijk. Maar dat gefladder, is niet pijnlijk maar wel hinderlijk. Waar kan dit op wijzen of zou ik eerder naar de cardioloog moeten ?

Alvast bedankt voor jullie antwoord !

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo,U geeft aan last van hartkloppingen te hebben, daar zou ook het gefladder vandaan kunnen komen.Omdat vast te stellen kunt u een hartfilmpje laten maken, dan weet u of het permanent aan wezig is. Anders zou het met verder onderzoek vast gelegd kunnen worden.Als u er last van heeft, probeer dan de afspraak bij uw cardioloog te vervroegen.En geeft aan dat u hier last van hebt.Sterkte.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy