// Revalidatie

flutter?

Hallo,

Ik heb een uitgebreide cardiale geschiedenis, maar heb nooit ritmestoornissen gehad. De laatste tijd ben ik een aantal keer wakker geworden van het trillen van mijn hart. Bij het opnemen van mijn pols was deze wel iets versneld, maar zeker niet zo snel als het hart trilde. Het duurde waarschijnlijk tot nu toe niet langer dan een minuut. De laatste keer was de polsslag in het begin goed, maar werd later zeer onregelmatig. En weer normaal toen het trillen gestopt was.    Lijkt dit op een ritmestoornis? En kun je dit aan je polsslag voelen?

Alvast bedankt voor jullie hulp!


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • R d avatar
    Dank voor je reactie . Ik neem je advies over!

    0
  • H x avatar
    Hoi Ik heb zowel boezemfibrilleren en boezemflutters gehadBij boezemfibrilleren heb je en veel te snelle en onregelmatige hartslag,bij een flutter heb je ook een te snelle hartslag maar deze is regelmatigIk kon dit zelf idd goed aan de pols voelen,weet natuurlijk niet of dit bij jou ook een ritmestoornis isMocht dit vaker voorkomen,en duurt het langer en overdag dan kan je ook even naar de huisarts gaanIk word ook snachts wel eens wakker van een te snelle hartslag,misschien heftig gedroomd?Gaat dan ook wel vanzelf weer over denk ik maar

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy