// Zorg algemeen

Flinke aanval AF eigen schuld

Hallo,

Ben weer eens stom geweest.

Gisteravond paar biertjes op en doordat ik vanochtend wakker werd door AF kwam ik tot de ontdekking dat ik gister mijn beta blokkers vergeten was in te nemen.

AF is op moment van schrijven 15:50 uur nog aanwezig maar iets rustiger. Wat wel de gehele dag opviel is de pijn in linkerarm t.h.v. spierbal en onderarm binnenzijde.

Pijn is niet gehele dag hetzelfde soms lichtelijk soms flink. Nu AF iets minder is geworden voel ik ook dat pijn in arm minder word.

Mijn vraag is of die puur te maken heeft met de AF want ik heb begrepen dat wanneer een hart te weinig zuurstof krijgt er meer klachten moeten zijn zoals kortademigheid en pijn kaken etc.... Daar heb ik dus geen last van.

Verleden jaar was inspanningstest nog goed

Graag zou ik hier een antwoord op willen hebben. Bij voorbaat dank.

 

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Iedereen erv klachten anders sommige zijn alleen moe anderen hebben de klassieke klachten zoals pijn op de borst uitstraling naar de linker arm. Een andere heeft het gevoel dat er een olifant op zijn borst is gaan zitten. Weer iemand anders heeft pijn in zijn kaak. Het is moeilijk te zeggen waar de klachten vandaan komen. Ook door het boezemfibrilleren kun je klachten krijgen. Bij twijfel laat het dan onderzoeken met een ecg hartfilmpje en bloedafname. Sterkte

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy