// Zorg algemeen

flauwvallen hart

Ben meerdere keren flauwgevallen zowel in rust als tijdens of na een inspanning. 4 keer voelde ik deze niet aankomen en viel ik flauw. ECG, EGO, EFO was goed. Ze hebben een hartmonitor geïmplanteerd, maar die blijkt ook goed te zijn. Bloeddruk blijkt goed te zijn wanneer ze deze meten. Inspanningstest heb ik ook gedaan, maar deze duurde maar 5 minuten (vreemd). CT-scan van hersenen was ook goed. Maar wat is dan de oorzaak van het effectief flauwvallen, vaak duizelig zijn, misselijkheid, zweten, licht in hoofd... Ik sport enorm graag, maar deze 'symptomen' hinderen zowel het sporten als het dagelijkse leven. Het is heel lastig om geen diagnose te krijgen.

Weet iemand raad of wat het eventueel kan zijn? 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • L V avatar
    Wer ze bloed trokken was alles goed. Ook heb ik mijn bloedsuikerspiegel eens gemeten met een apparaatje van een diabetes patiƫnt. Dit bleek ook goed te zijn. (Iets van 108...). Heb tijdens het sporten ook eens druivensuiker geprobeerd, maar dit hielp niet bepaald tegen de klachten. Heb 's nachts ook wel een trage hartslag, 36 slagen.

    0
  • F S avatar
    Enerzijds is het heel fijn dat er op cardiologisch gebied geen oorzaak wordt gevonden voor het flauwvallen. Anderzijds is het natuurlijk naar als je dit overkomt en he weet niet waarom. De symptomen die je noemt zouden ook kunnen passen bij sterk wisselende bloedsuikerspiegels. Is daar al eens naar gekeken? Sterkte ermee

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy