// Zorg algemeen

Flauwvallen en flauwtes

Beste, ik heb twee hartoperaties moeten ondergaan en ik heb een mitralis-kunstklep en een ring (plastic) op de tricuspedalisklep gekregen.

Bovendien werd in verband met tachycardie en een AV-1 blok een pacemaker geimplanteerd. Bovendien moet ik dagelijks medicijnen innemen, procorolan en marcumar.

De laatste hartecho vond plaats in januari en uit de uitslag kwam naar voren dat de mitralisklep en de tricuspedalisklep goed werken maar de aortaklep aan het verkalken is. Ik blijf dus onder controle.

Afgelopen jaar heb ik vijf serieuze flauwtes gehad en was ik een keer korttijdig bewusteloos. Twee weken geleden kreeg ik weer twee keer flauwtes. Nieuw is de pijn die ik naar de aanval voel. Als ik rust neem gaat de pijn over. 

Mijn vraag is moet ik de cardioloog inlichten over deze klachten? Toen ik op spreekurr was, heb ik dat namelijk niet gedaan.Ik was het op dit moment vergeten.

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Het is zeker verstandig om hiermee naar uw cardioloog te gaan.Uw cardioloog kan bepalen of de flauwtes en de pijn op de borst van het hart komen.Ik leg vaak aan patienten uit dat een reguliere controle op de polikliniek een momentopname is en dat als er iets verandert ze meteen aan de bel moeten trekken en naar mij moeten komen, of dat nou 1 dag of 364 dagen na de laatste controle is!Succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy