// Zorg algemeen

fladderen in rechterlong

Beste Hartvolgers,als eerste mijn complimenten voor de site !Mijn vraag : Ik heb nogal een opvallend probleem met mijn hartrimestoornissen.deze bestaan ,uit ves complexen atriale tachycardie proxsysmale en bradycardie snachts 30 bpm ongeveer.Wat ik er al enige tijd ervaar is dat er soms stoornissen mijn rechterlong schieten,op internet kan ik hierover nergens wat vinden mijn cardioloog begrijpt het ook niet helemaal maar ik kan toch niet de enigste zijn ? Uit het niks schiet mijn hartslag op hol dit is al vastgelegd op holter maar die schiet dan soms in de rechterlong in is het mogelijk dat verkeerde prikkels een interactie krijgen met de rechterlong? Zodat het ook rommelt in de longslagaders zeg maar is dit enigzins mogelijk of moet er iets anders aan de hand zijn…het is jaren geleden begonnen (ca 6 a 7 jr)maar nu zijn het echt duidelijk stoornissen uit het hartritme die ik in de rechterlong voel komen en gaan.Ik vind het erg vervelend dat ik hier nergens wat over kan vinden terwijl de klachten voor mij eigenlijk heel duidelijk zijn.De aandoening verloopt ook progressief.Op het moment van de stoornissen is het ook op de holter te zien dus het is geen inbeelding.Gaarne u visie !Ikzelf doe al lange tijd onderzoek op internet omdat ik steeds meer en meer achteruit ga ,en kom zelf uit op verkeerde prikkels die ontstaan in het elektrische geleidingssysteem .Hoe denkt u hierover ben ik erg benieuwd naar ,want ergens ontstaat het dan zou het toch ook geblokkeerd moeten kunnen worden ?Vroeger bleef het soms maanden of weken op de achtergrond maar maar nu zijn dat uren,nu is het elke 24 uur raak en dan ebt het weer weg en waar gaat het eindigen ben er letterlijk ziek van .Kan niks meer doen bijna en het het is weer urenlang raak.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • B K avatar
    Hoi , Ik heb dat ook en twijfel wat ik ermee moet doen. Is er bij jou al iets uit gekomen?

    0
  • A M avatar
    Dank voor uw complimenten voor onze site. Hartritmestoornissen worden heel verschillend ervaren: sommigen voelen ze in de hals, anderen in de borst. Soms zijn mensen alleen maar kortademig of hebben pojn op de borst. U voelt ze kennelijk in de long. Ik kan dat niet zonder meer verklaren. Technisch blijft voor een behandelaar eerst de centrale vraag wat het ecg of de holter laat zien op het moment van de klachten. Uw diagnose -de oorzaak van wat u in de longen voelt-vraagt in dit verband om verfijning: gaat het hart te snel? Zo ja: komt dat uit de boezems of uit de kamers? Zijn er slagen die uit de maat vallen? Of is juist een langzame hartslag de oorzaak. Bespreek dit met uw arts

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy