// Zorg algemeen

Farmaceutische medicatie fercus cannabis medicatie.

Geachte; M/Vr

Een inmiddels vijf jaar geleden ben geholpen aan een 5 voudige bypass operatie en kreeg daarna de bekende medicatie voorgeschreven.
En vanaf een drie maanden na de operatie werden de bijwerkingen van die medicatie steeds duidelijker en ging me zoeken naar a alternatiefen en b vermindering van medicatie,,een proces die tot deze data nog steeds gaande is.
Me gevoel en denken is dik vijftig jaar zonder die rommel en nu enkel door zo'n operatie al dat gif moeten slikken,,terwijl er goeie dan wel verbeterde aderen het hart voorzien van bloed en het pompen hebben verbetert.
Toen gestopt met roken en met drinken van alcahol,,plus het eten bewuster gaan nutigen.
Nu ben ik er heilig van overtuigd dat die reguliere medicatie vervangen kan worden maar ik vind de juiste combenatie maar niet,,en stresskip dat ik inmiddels ben geworden grijp ik iedere keer terug naar die rotpillen troep.
Me inmiddels gevonden alternatieven zijn,,rode gist hennepzaadolie,,Thc olie,,Cbd Olie.
Zolas bekend doen de thc hart hartrime beinvloeden en de cbd werkt ook als bloedverdunner.

Is hier een cardialoog die me via een stappen plan de juiste doceringen desnoods in combinatie me zeer lichte dus afgebouwde reguliere medicatie kan helpen zodat die bijwerkingen verdwijnen dan wel een stuk dragenlijker kunnen worden.?.

Met vriendelijke groet
 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Het is van groot belang om bepaalde medicamenten te blijven gebruiken, ook na een bypassoperatie. De enige manier om hier een verstandige beslissing in te nemen, is door contact op te nemen met uw huisarts of cardioloog. Zij hebben al uw gegevens en kunnen samen met u een verstandige keuze maken.Succes!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy