// Zorg algemeen

extrasystolen rond eisprong en rond de start van de menstruatie

Beste medische staf,

Ik heb mij aangemeld op dit forum omdat ik al jarenlang met een vraag zit waar ik nog geen antwoord op heb kunnen krijgen, Niet van de huisarts en ook niet van mijn gyneacoloog. Ik heb rond mijn 28e last gekregen van extrasystolen, ik had ze veel op de meest verschillende ogenblikken.Mijn huisdokter wist me na een reeks tests met een holter uiteindelijk redelijk gerust te stellen dat ze, naarmate ik ouder zou worden, minder zou gaan krijgen. Dat is inderdaad ook gebeurt, maar ook omdat ik mijn eetgewoonte heb aangepast. Ik rook niet meer, ik eet geen vlees meer en gebruik bijna geen suiker. Deze " triggers "  zijn dus verdwenen. Er blijft er nu altijd nog één over: mijn maandelijkse cyclus. Ik heb ze veel rond de eisprong en ook op het moment dat ik ongesteld moet gaan worden. Tussendoor gaat het eigenlijk gewoon super goed. De vraag is: kunnen hormoon schommelingen extrasystolen veroorzaken en zo ja: welke hormonen zorgen daar voor ? Ik hoop nu echt vurig een antwoord te kunnen krijgen op deze vraag. ,

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • Ik heb ook meer last van overslagen na mijn eisprong...<br />Ik ben benieuwd of meer mensen hier last van hebben.

    0
  • L D avatar
    Wat nou overslagen veroorzaakt blijft een mysterie. Inderdaad, alcohol, koffie, suiker en stress kunnen ze uitlokken of verergeren.Ik zie veel vrouwen met overslagen, en vraag dan naar de effecten van hormoon-wisselingen zoals zwangerschap en menstruatie, en de antwoorden zijn zeer wisselend. Heel soms wordt een relatie gezien, maar vaak ook niet.Ik weet niet welke hormonen het 'm doen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy