// Zorg algemeen

Extrasystolen met extreme klachten

Beste cardioloog,

 

Ik ben op dit moment cardioloogloos, omdat mijn cardioloog geen opties meer zag en hij het niet meer wist en mij als uitbehandeld ziet. Ik ben hierdoor nu wel wanhopig en mijn vraag is dan ook of er iemand is die wil kijken naar mijn casus en zich samen met mij wil inzetten naar een oplossing en/of hier heil in ziet. 

In de bijlage mijn verdere verhaal/ vraag.

Alvast heel erg bedankt voor het lezen, meedenken, reageren. 

ps. Ik zag dat het Word bestand niet altijd te openen is, daarom hierbij de bijlage in pdf. 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H x avatar
    Heeft je cardioloog al gedacht aan MCD?( micro vasculaire coronaire dysfunktie)Ik herken wel veel van je klachten, met name de vermoeidheid,misselijkheid,ik had pijnlijke pezen,doof gevoel in armen,pijn tussen schouderbladen bij inspanning ,kon amper fietsen....Ik heb jarenlang boezemfibrilleren gehad,en ook telkens weer wisselen van medicatie( en 4 ablaties) omdat de klachten telkens terugkwamen.Na stoppen hartmedicatie een te hoge bloeddruk en hartslag...Mcd is niet te zien bij een echo,inspanningstest enz

    0
  • L D avatar
    De website is niet bedoeld om een individuele behandeling te starten.De vraag die bij mij opkomt is of al uw klachten wel met die overslagen te maken hebben. Ik zie veel mensen met overslagen en herken deze klachten niet als gevolgen van overslagen.Ik adviseer u verder te kijken dan een cardioloog. Er bestaan op meerdere plekken klinieken die gespecialiseerd zijn in uw typen klachten. Dergelijke klinieken hebben meestal een naam in de trant van kliniek voor lichamelijk onverklaarde klachten.Succes. Ik hoop dat er snel een oplossing voor u komt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy