// Zorg algemeen

extrasystolen etc.

Hallo,

Zoals ik al eerder heb aangegeven heb ik dus ook veel last van extrasystolen,ik gebruik nu prepanolol 2x 40 mg en gelukkig helpt dit enigzins,soms heb ik wel nog dagen dat ik echt veel last ervaar en ben ook nog naar een spoedhulp gemoeten omdat ze 2 dagen aanhielden,dus echt elke minuut meerdere en ook in mijn slaap ,maar desondanks kunnen ze gelukkig ook weer als sneeuw voor de zon verdwijnen,ik vindt dit echt raar hoe kan dit dat ik soms bijna geen extrasystolen heb en soms de hele dag door?Ik heb vorig jaar in september toch besloten om te gaan sporten met een begeleider erbij met zo'n 10 mensen dus langzaam opgebouwd (in het begin 1 minuut rennen) en dan stretchoefeneningen.Ik zit nu inmiddels op 10 a 12 minuten continu rennen dus dat houdt ik ook vol en verder sport ik dus bijna anderhalf uur per week.,en ook voel ik soms overslagen tijdens het sporten of ratel maar ik stop dan niet ondanks dat ik het best wel eng vindt ga ik toch door en gelukkig herstelt mijn hart dan ook weer in normaal ritme,alleen ben toch best wel bang dat het 1 keer fout gaat en dat mijn hart doorslaat of zo.MIjn vraag nu is het volgende ik heb na het sporten een hoge hartslag die rond de 120 zit en die blijft echt minimaal 4 @ 5 uur zo smorgens is het hart weer rustig is dit normaal??En dan voel ik ook nog soms een ratel dus geen overslagen maar 5 tot 20 zachte slagen net of mijn hart niet echt pompt ik voel me daarbij ook een beetje duizelig...en tijdens die zachte slagen gaat het ook snel rond de 140 denk ik zo.Ik ben dus ook behandeld voor wpw maar dit voelt iets anders aan is dit mischien boezemfibrileren wat ik ervaar??Dit is dus niet dagelijks maar minimaal 1 per  week dat ik het ervaar.Ik ben 46 jaar.

Alvast bedankt,.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • A M avatar
    U geeft een nauwgezette beschrijving van uw waarnemingen. Toch is de enige manier om erachter te komen of er iets mis is een ritme registratie op het moment van uw klachten. Soms kan dat met een fietstest in het ziekenhuis. Soms lukt dat ook met een ecg ten tijde van de klachten. Vaker is echter een 24-48u registratie nodig, een zgn Holter.Zonder echte electrocardiografische registratie blijft het gissen en daarmee bent u niet geholpen

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy