// Zorg algemeen

extrasystolen en PAC

Hallo

ik heb al jaren last van extrasystolen en een prematuur atriaal complex. Nu is het zo erg dat ik betablokkers moet nemen, bisabolol. maar ik ben er doodsbang voor, want ik ben al zo moe, dat ik het weekend echt moet platliggen om de week te kunnen volhouden. Ik heb veel pijn en steken aan mn hart, soms straalt het uit naar mn arm. Mn cardio zei ook dat ik onmiddellijk moest stoppen met roken. ben wat bang natuurlijk... compleet in paniek! er zijn antecedenten in mijn familie, velen zijn aan hartfalen gestorven.

ik hoorde dat je er van dik en loom zou worden en dat je niet meer kan sporten. nu, ik ben zoveel vermagerd, ik wil blijven sporten en me weer goed voelen in mijn vel! Ik ben echt op en heb niet het gevoel dat mn arts begrijpt hoe lastig die hartoverslagen zijn, mn dochter schrikt er zelf van als ze dicht bij mij ligt.

kan een ACE remmer niet beter zijn?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    U lijkt wel in paniek. Overslagen kunnen vervelend zijn, maar zijn ongevaarlijk en daarom geen reden tot paniek.Het is mij niet duidelijk of u de beta-blokker al genomen heeft en of er nou echt bijwerkingen zijn. De meeste mensen die beta-blokkers gebruiken hebben er geen bijwerkingen van.ACE-remmers zullen niet helpen. Wat nog een alternatief zou zijn is flecainide, oftewel tambocor. Heeft u al overwogen om, eventueel onder begeleiding, te gaan sporten? Lichaamsbeweging is ook goed tegen de klachten die u beschrijft.Ik ben erg benieuwd of andere bezoekers van ons platform u met hun eigen ervaring zouden kunnen helpen of adviseren.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy