// Zorg algemeen

extrasystolen

ik ben 63 jaar en van kindsaf heb ik al hartoverslagen, Maar soms heb ik de laatste tijd 6 a 7 hartoverslagen na elkaar, precies of mijn hart is op hol geslagen. Ik sta de laatste tijd ook onder veel stress, kan stress dit in de hand werken. Ik doe wel veel aan sport en mijn conditie is goed, maar voor die hartoverslagen kort na mekaar maak ik me wel zorgen.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H V avatar
    Hartoverslagen 6 a 7 achter elkaar, is dat om mij onrustig over te maken? Heb ik wel niet elke dag. Een keer of 5 per maand.

    0
  • M V avatar
    HalloStress is een van de factoren die overslagen uit kunnen lokken. Het zou dus kunnen dat het door de stress komt. U geeft aan al van kinds af aan klachten te hebben van extra slagen en het lijkt dat het nu anders voor u voelt. Misschien is het mogelijk om ze via een holter of een reveal vast te laten leggen. De reveal is voor een langere periode en slaat periode van overslagen op. Dan weet u wat voor extra slagen u de klachten geven. En afhankelijk van de hoeveelheid zou een ablatie een oplossing kunnen zijn maar dan moeten het er wel veel op een dag zijn. En ik weet niet of hetgene wat u stress geeft aangepakt kan worden? Succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy