// Zorg algemeen

Extrastysolen

Ik ben 31 jaar. 6 weken gelden bevallen van mijn 3e kind. Ik heb een maagbreuk waarbij de maag ongeveer 5 cm door het middenrif heen schuift en ik heb een precardiale cyste. Tevens is uit eerder holteronderzoek gebleken dat ik dagelijks extrastysolen heb, al merkte ik dat zelden. Daarnaast heb ik een gegeneraliseerde angststoornis waarvoor ik SSRI's gebruik. De afgelopen weken merk ik dat ik vaak extrastysolen heb. Ik denk zeker 10 per uur. Daarbij lijk ik ook meer last van mijn maag te hebben. Mijn vraag is of het te maken kan hebben met mijn maagbreuk of de cyste? Ook vraag ik me af of ik hier mee naar een dokter moet gaan? Gezien ik ook een angstoornis heb, heb ik altijd het idee dat ik niet serieus genomen word, daarom ga ik liever niet tenzij het echt noodzakelijk is.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Wat vervelend voor je dat je na de bevalling zoveel extra klachten erv.We horen vaker dat mensen een relatie beschrijven tussen de maag (bv een volle maag) en het optreden van extra systolen. Extrasystolen zijn niet gevaarlijk of erg ook niet als je er meerdere per uur hebt. Wel kan je het als lastig ervaren zeker als je er op een gegeven moment op gefixeerd raakt. Probeer er niet te veel aandacht aan te besteden. Succes met alle drukte rond een derde kindje

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy