// Zorg algemeen

extra systolen

Goedemiddag,ik sta op de wachtlijst voor een ablatie onder algehele narcose.De reden hiervan is mijn vreselijke angst(paniekstoornissen) maar ook het lange stil moeten liggen.Ik ben een rugpatient en lang stil liggen in de zelfde houding is voor mij vreselijk.Ik heb dan zoveel pijn.Ik lees dat de ene patient 4 uur stil liggen moet na de ablatie ,maar in het haga is dat 9 uur lang.Waarom zulke verschillen? Op het moment dat ik die extrasystolen voel ,heb ik daarbij een benauwde druk op mijn borst en een druk in het hoofd.Kan het zo zijn dat ook daardoor minder zuurstof vervoerd word door het lichaam waardoor ik ook zoveel spierklachten heb in heel mijn lichaam?Ik heb een hoop lichaamelijke klachten waarvoor geen oorzaak gevonden word ,kan dit allemaal te maken hebben met die extra hartslag in mijn rechterkamer?

Een hoop vragen,duurt ongeveer een half jaar eer ik geholpen word en zie er vreselijk tegen op.Gelukkig mag het onder algehele narcose.

met vriendelijke groet,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    De duur van het platliggen na de ingreep heeft te maken met het druk verband dat nodig is om de kleine gaatjes in de bloedvaten, die nodig zijn om de catheters te plaatsen, te laten genezen. Als er een grote catheter in de slagader (waar de bloeddruk hoog is) is geplaatst dan is er een langere duur van het druk verband nodig dan bij een kleine catheter in de ader (daar is de druk laag). De plek in het hart waar de ritmestoornis vandaan komt, bepaalt of de cardioloog in de ader of slagader moet prikken.Overslagen kunnen een rot gevoel geven op de borst, maar leiden niet tot verminderd zuurstof-transport. Ze geven ook geen spierklachten in andere delen van het lichaam. Ik verwacht dus niet dat al uw lichamelijke klachten door de ablatie zullen verdwijnen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy