// Zorg algemeen

Extra hoge hartslag icm pacemaker.

Zo'n 5 jaar geleden heb ik een pm ontvangen ivm een erg lage hartslag (25 slagen in rust) ik ben bekend met een aangeboren totaal AV blok.
De pm doet zijn werk prima, echter de laatste tijd heb ik weer last van blauwe lippen, duizelig gevoel en een erg hoge hartslag soms. Heeft niet altijd met inspanning te maken, komt ook voor in rust. Vooral dat lichte gevoel in mijn hoofd vind ik vervelend. Wat zou dit kunnen zijn?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • R D avatar
    Ik ben geheel afhankelijk van een pacemaker ,ik heb een abelatie van de bundel van his gehad, Ik had totalen av stop.Wat u zeg klopt niet helemaal de pacemaker registreert wel ritmestoornissen ,maar niet waar en wat voor soort.Ik zelf heb wegrakingen maar waar door weten wij nog steeds niet ,nu heb ik een reveal geplaats gekregen in de hoop dat deze het wel gaat melden waar het zit inmiddels weten wij dat de kamer een zelfstandigen ritmestoornis heeft ontwikkeld.waar wij niet op hadden gerekend ,ook heb ik onder tussen een asymmetrys hart of wel het pacemakersyndroom.

    0
  • L D avatar
    Het is op afstand niet mogelijk om hier iets zinnigs over te zeggen. Gelukkig is er al heel veel te weten te komen door de pacemaker uit te lezen.Die neemt namelijk belangrijke ritmestoornissen op en bew ze, zodat je later kunt teruglezen wat zich afspeelde.Maak dus een afspraak om uw pacemaker te laten uitlezen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren