// Zorg algemeen

Extra hartslagen tijdens masturberen

Beste,

Ik ben een man van 32 jaar en heb een enigszins rare 'kwaal'. Regelmatig tijdens het masturberen krijg ik extra hartslagen. Na iedere hartslag volgt meteen een tweede, ongeveer even krachtige, extra slag. Is mijn ritme normaliter bam----bam----bam, dan krijg ik tijdens het mastuberen opeens bam-bam----bam-bam-----bam-bam. Bijkomende effecten zijn dat ik mij opeens heel raar voel, mijn penis acuut slap wordt en de gevoelens van opwinding direct verdwijnen. Zodra ik stop met masturberen houden de extra hartslagen binnen enkele seconden op. Het gekke is dat deze extra hartslagen voornamelijk optreden als ik staand mastuurbeer. Als ik op bed lig of seks heb met mijn vrouw dan gebeurt het zelden.

De enige andere situatie waarin ik deze extra hartslagen soms krijg is als ik mij fysiek inspan/ingespannen heb en dan met name als ik mijn buikspieren veel gebruik. (Dus bij zwaar tillen, bukken, etc.) Wat misschien ook nog belangrijk is om te weten is dat ik al jaren onverklaarbare pijn heb in het gebied vlak onder mijn borstbeen en dat deze pijn/klachten ook vaak verergeren tijdens tillen, bukken, etc. Echter verergeren deze maag-/buiklachten niet tijdens het masturberen.

Tot slot is het misschien nog het vermelden waard dat ik sinds een tijdje ook af en toe last heb van een raar kuchje en dat dit kuchje soms veroorzaakt lijkt te worden door enkele extra harde hartslagen. Het kuchje komt niet vanuit de keel. Het voelt meer alsof iemand opeens heel hard op je buik drukt waardoor de lucht naar buiten geperst wordt.

Heeft iemand een idee wat mijn klachten zou kunnen veroorzaken?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Uw klachten zijn zeer verdacht voor overslagen. Dit onderwerp komt heel vaak aan de orde op de website.Iedereen heeft overslagen, maar sommige mensen voelen ze heel nadrukkelijk. De factoren die het uitlokken verschillen in hoge mate van mens tot mens. Vaak gehoord zijn overslagen die alleen gevoeld worden in linker zijligging in bed, maar ook na chinees eten, of na te veel koffie. Uw verhaal past daar ook in, en is meer gekoppeld aan inspanning en opwinding, wat ook een bekende combinatie is. In staande houding zijn ze er wellicht ook, maar voelt u ze niet. Als het zo'n grote invloed op uw leven heeft, kunt u toch overwegen om een cardioloog te bezoeken. Dit kan dan vastleggen hoeveel overslagen het per dag zijn; als het er echt veel zijn (>5000 per dag), dan is ablatie soms een goede oplossing. Ook hierover is al veel geschreven op deze website.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy