// Zorg algemeen

Extra hartslag te voelen in hoofd

Sinds een paar dagen voel ik de extra (harde) slagen die mijn hart maakt duidlijk in mijn hoofd. De pulsering in het hoofd correspondeert met het moment van de harde extra slag; de wat lichtere voel ik niet in het hoofd. Ik heb geen hoge bloeddruk. Wel een pacemaker. Ik heb al veel gelezen over extra slagen en ben ook niet ongerust. medio oktober wordt de pacemaker weer uitgelezen en dan zien we wel hoe of wat. Dit is evewel een nieuwe beleving voor me (waar ik ook niet bang van word). Heeft u hier een mening over?

Vriendelijke groet,  


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    Ieder mens heeft overslagen, hartslagen die te vroeg vallen en op een andere plaatst in het hart ontstaan dan in de sinusknoop, waar de normale hartslagen vandaan komen.Sommige mensen voelen er helemaal niets van, maar de meeste mensen voelen symptomen als overslaan van het hart, een korte stilstand, wiebelen, onrust in de borst of een benauwd gevoel. Klachten in het hoofd komen minder vaak voor, maar kunnen ook. Zoals ieder mens anders is, voelt ieder mens de extrasystolen op een andere manier. En U hebt gelijk, er is geen enkele reden om ongerust te zijn...!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy