// Zorg algemeen

Erge angst voor PVC

Goedemiddag, ik ben 20 jaar en heb sinds 5 jaar last van hartoverslagen. Ik ben 4 jaar geleden getest (holter) en daar kwam uit dat mijn hart gezond is, maar dat ik af en toe last heb van overslagen. Ik heb toen propranolol 10 Mg gekregen, omdat ik ook veel stress ervaar. Ik heb er daarna amper nog last van gehad tot juni dit jaar. (Nieuws van de voetballer). Het is toen teruggekomen en veel vaker dan ik voorheen had. Ik ben in oktober opnieuw getest: ecg, holter en fietstest. Hier kwam opnieuw uit dat mijn hart gezond is en dat ik last heb van PVC's. Ik ben nu erg bang dat ik door die PVC's, omdat ze dus uit de kamer komen, kans loop op een vt. Kunt u mij vertellen of die kans reeël is en of PVC in verband staan met vt, als er geen sprake is van een ongezond hart? Alvast bedankt!


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • D K avatar
    Dank voor uw antwoord! Stelt me gerust. Bedoeld u met 5000 per jaar alleen niet per dag?

    0
  • L D avatar
    PVC's in normaal hart zijn volstrekt normaal, en hebben niets met een VT te maken. Uw angsten, die overigens bij veel mensen voorkomen met PVC's, zijn ongegrond, en maken het probleem vele malen groter.Probeer iets aan uw angst te doen. PVC's zijn normaal (behalve als het er meer dan 5000 per jaar zijn).Groet

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy