// Zorg algemeen

erg moe, duizelig, flauw vallen

Mijn dochter is al ruim twee jaar moe. Na het constateren van een lage bloeddruk en een hoge polsslag heeft er een ABP plaatsgevonden. De bloeddruk ligt overdag binnen de normaalwaarden maar er is meest van de dag een hoge polsslag, meest tussen de 110 en 120 bij normale lichamelijke activiteit. S nachts is de bloeddruk zo rond de 85 bovendruk en 40 onderdruk. In combinatie met haar klachten vraag ik me af of verwijzing naar een cardioloog wenselijk is. Haar klachten zijn: ernstige vermoeidheid, koud hebben, koude handen en voeten, duizelig en flauwvallen. Er is geen vertraagde schildklier. Mijn dochter is ruim twintig en bekend met een zeer klei VSD waarvoor ze tot haar 18e onder controle van een kinderarts stond. Zou er bij mijn dochter ook sprake kunnen zijn van IST?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Er zou bij uw dochter inderdaad sprake kunnen zijn van een IST. Dit is een lastig probleem, waarvoor ook al veel aandacht was op deze website.Gezien de veelheid aan klachten, is een bezoek aan een specialist, naar mijn idee, een prima stap.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy