// Zorg algemeen

Electrolyten

Ik weet dat Na+, K+ en Ca2+ belangrijk zijn voor de werking van van het hart. Hoe komt het eigenlijk dat te veel of juist te weinig van deze elementen IN de hartspier aanwezig kunnen zijn? hoe kan men ervoor zorgen dat de balans van deze drie goed is om geen last te hebben van allerlei rtimestoornissen>

Men adviseert om supplemenetn  in te nemen, maar ik vraag me af of dit ook invloed heeft op het hart.

Bedankt


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    Deze ionen zijn inderdaad belangrijk voor de werking van het hart, maar zijn in het hart voldoende aanwezig. Problemen kunnen ontstaan wer de hoeveelheid van Kalium of Calcium in het bloed te laag of te hoog is, maar dat gebeurt niet zomaar, eigenlijk alleen bij vrij ernstige ziekten, bijvoorbeeld een ernstige nierziekte.Dus als je een beetje gezond bent en een beetje normaal eet, heb je van deze ionen geen tekort of overschot. Supplementen zijn niet nodig, en zeker niet voor je hart; het lichaam regelt het allemaal zelf!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy