// Zorg algemeen

EFO en VT ablatie

goedemorgen 

Heb na mijn laatste hartinfarct erg veel ritmestoornissen overgehouden. Erg veel overslagen, Het is nu 15 maanden geleden, maar ze worden steeds heviger en ik word er ook flink beroerd van.Inmiddel  is er een reveal geplaatst en daar was het op te zien, ook op ecg's. Nu moet ik volgende week naar de elektrofysioloog en heb al een brochure gekregen voor een EFO met VT ablatie. Graag zou ik willen weten of dit ook mogelijk is met een roesje ? Heb erg veel meegemaakt 2 hartoperaties zeker 8 keer dotter en 5 infarcten en de nodige hartkatheterisaties, ook heb ik in april 2017 een stamcelbehandeling  gehad in het LUMC. Maar een en ablatie heb ik nog niet eerder gehad.vandaar dat ik er erg tegenop zie. Ik lees ook overal dat het best lang kan duren. Dus een roesje zou ik heel prettig vinden, alleen weet ik niet of dit mogelijk is.

graag hoor ik hier wat meer over.

alvast bedankt voor het antwoord

 

 

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    Vervelend dat U zoveel overslagen hebt. Soms is het inderdaad mogelijk deze weg te branden. Wel moet tevoren onderscheid gemaakt worden tussen enkele overslagen en VT (ventriculaire tachyardieen), waarbij het hart snel op hol slaat.In ons ziekenhuis, het Catharinaziekenhuis, kunnen we dergelijke ablaties onder sedatie ("roesje") doen; dit kan in meer ziekenhuizen, maar niet overal. Echter, soms zijn ritmestoornissen niet goed op te wekken als de patiƫnt slaapt, dan kan het beter zijn de operatie te doen als je wakker bent.Bespreek deze zaken met Uw electrofysioloog, waarschijnlijk is hier wel een oplossing voor te vinden.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy