// Zorg algemeen

ECG Lichte intraventriculaire geleidingsvertraging.

Hallo, 

Ik ben en 24 jaar. Ik heb vorige maand een ECG laten maken vanwege klachten en volgens de huisarts was alles goed. Ik heb vandaag de ECG opgehaald omdat het me niet helemaal lekker zat. Nu zag ik het volgende op de ECG en vraag me af of het kwaad kan en niet.

 

http://oi67.tinypic.com/t05isw.jpg


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    Er is niets aan de hand.Voordat de kamers van het hart samentrekken moeten alle spiercellen electrisch geactiveerd worden. Hiertoe is in de kamers een hele bedrading van snel geleidende hartspiercellen, het geleidingssysteem, waardoor in ongeveer 80-100ms alle delen van de kamers een electrische impuls ontvangen. Dit lijkt op dit ECG bij U misschien iets langer te duren, er staat 112 ms, maar het is moeilijk dit te meten. En het heeft geen consequenties, dit wijst niet op een bepaalde ziekte of afwijking.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy