// Zorg algemeen

ECG

Ik heb vorige week een vraag gesteld, en ik weet niet of het gepast is om nog een vraag te stellen, maar ik zit er erg mee.

De dokter had 3 hartfilmpjes gemaakt en bij de eerste 2 waren er heel veel afwijkingen te zien. onder andere zag ik een lange qtc tijd van 477. De dokter zij dat het kwam omdat ik te veel bewoog en onrustig was. Bij de laatste was ik rustiger en niet meer zoveel op te zie n. Daar had ik een qtc van 407. Nu had ik gelezen over het lqts syndroom.. kan dat of zit ik me gewoon onnodig druk te maken?Omdat die in de laatste ECG wel gewoon goed is.

alvast bedankt


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Als er teveel storing op het ECG aanwezig is, dan kan daar niet aan gemeten worden. ECG-apparaten doen via een computer, geautomatiseerd, de metingen. Uw huisarts heeft gelijk: alleen een ECG dat technisch in orde is, dus zonder verstoringen, kan gebruikt worden voor metingen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy