// Zorg algemeen

Drukkend gevoel op de borst en benauwdheid

Sinds 15 maanden heb ik al last van een benauwd en beklemmend gevoel op mijn borst. Alsof er een band om mijn borst zit. Dit wordt erger bij inspanning zoals traplopen en zelfs al bij een stukje fietsen met lichte tegenwind. In rust heb ik een vrij lage hartslag (+/- 45-48) terwijl ik toch geen duursporter ben. Ook de zuurstofsaturatie daalt wanneer ik even ga liggen gelijk naar 93-94%. Ik ben een jaar geleden al een keer onderzocht in het ziekenhuis en hierbij kwam geen hart of longafwijking naar voren. Wel is slaapapneu vastgesteld en daarvoor ben ik inmiddels al weer een tijdje voor onder behandeling en dit is nu onder controle. Volgens mij is dit niet de oorzaak van de klachten want deze blijven voortduren. Daarnaast heb ik 's nachts vaak een soort 'bubbelend'gevoel in het midden van mijn borst waar ik mij zorgen om maak. Voordat de klachten begonnen (begin 2016) was ik in goede conditie dus daar kon het ook niet aan liggen. Ik blijf me ondanks alle onderzoeken veel zorgen maken over de benauwdheid bij minimale inspanning en het gebubbel op mijn borst in de nachtelijke uren. Hopelijk heeft er iemand een idee waar mijn klachten vandaan kunnen komen. Bij voorbaat dank.....


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F S avatar
    de spellingscontrole heeft vreemde dingen gedaanhet woord evenrediger moet natuurlijk eventrecorder zijn

    0
  • F S avatar
    Op het forum heb ik teruggelezen dat je al langer ongerust bent over deze klachten en dat cardioloog heeft gesuggereerd dat er mogelijk sprake was van ritmestoornissen. Je gaf toen aan dat je een evenrediger zou krijgen dus ik neem nu aan dat dit geen nieuwe inzichten heeft gegeven. Lastig voor je dat de klachten zolang aanhouden en je geen duidelijkheid hebt over de oorzaak. Ik ben benieuwd of je klachten bij inspanning aanleiding zijn om te stoppen met inspanning of dat de klachten verdwijnen als je je wat langer doorgaat?

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy